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Evaluation of the thermal stability and transfer rate of pyrrolizidine alkaloids during the brewing of herbal infusions contaminated with Echium vulgare and Senecio vulgaris weeds

07.06.2023 16:58
UTORES (p.o. de firma): Begoña Fernández-Pintor, Natalia Casado, Sonia Morante-Zarcero, Isabel Sierra TITULO: Evaluation of the thermal stability and transfer rate of pyrrolizidine alkaloids during the brewing of herbal infusions contaminated with Echium vulgare and Senecio vulgaris...

Evaluation of Tropane Alkaloids in Teas and Herbal Infusions: Effect of Brewing Time and Temperature on Atropine and Scopolamine Content

27.05.2023 16:55
 AUTORES (p.o. de firma): Lorena González-Gómez, Sonia Morante-Zarcero, Jorge A.M. Pereira, José S. Câmara, Isabel Sierra TITULO: Evaluation of Tropane Alkaloids in Teas and Herbal Infusions: Effect of Brewing Time and Temperature on Atropine and Scopolamine Content Ref. ...

Magnetic material based on mesostructured silica functionalized with β-cyclodextrin to extract opium alkaloids in poppy seed infusions

10.02.2023 16:51
AUTORES: Gema Casado-Hidalgo, Sonia Morante-Zarcero, Damián Pérez-Quintanilla, Isabel Sierra TITULO: Magnetic material based on mesostructured silica functionalized with β-cyclodextrin to extract opium alkaloids in poppy seed infusions Revista:   Advances in Sample...

Insight into the Impact of Food Processing and Culinary Preparations on the Stability and Content of Plant Alkaloids Considered as Natural Food Contaminants

23.01.2023 16:57
AUTORES (p.o. de firma): Natalia Casado, Gema Casado-Hidalgo, Lorena González-Gómez, Sonia Morante-Zarcero, Isabel Sierra TITULO: Insight into the Impact of Food Processing and Culinary Preparations on the Stability and Content of Plant Alkaloids Considered as Natural Food...

Becario de colaboración

01.12.2022 15:32
Carlos Gaona Estudiante de 4º Curso del grado de CyTA.

Gema Casado investigadora pre-doctoral del grupo GQAA-MAF recibe el premio a la mejor comunicación póster

25.03.2022 13:40
  Gema Casado ha recibido el premio a la mejor comunicación póster en las I Jornadas de Jóvenes Investigadores de la Sociedad Española de Espectrometría de Masas por su trabajo sobre la cuantificación de opiáceos en muestras de panadería. Este trabajo ha sido realizado gracias a la...

Simultaneous Determination of Furanic Compounds and Acrylamide in Insect-Based Foods by HPLC-QqQ-MS/MS Employing a Functionalized Mesostructured Silica as Sorbent in Solid-Phase Extraction

15.08.2021 13:55
AUTORES: Lorena González-Gómez, Sonia Morante-Zarcero, Damián Pérez-Quintanilla, Isabel Sierra TITULO: Simultaneous Determination of Furanic Compounds and Acrylamide in Insect-Based Foods by HPLC-QqQ-MS/MS Employing a Functionalized Mesostructured Silica as Sorbent in Solid-Phase...

Becaria de colaboración

01.03.2021 10:00
María Isabel Martinez   Estudiante 4º curso del Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos, URJC. Marzo-Julio 2021

Opium alkaloids in food products: current and future perspectives

26.02.2021 20:06
AUTORES (p.o. de firma): G. Casado-Hidalgo, S. Morante-Zarcero, D. Pérez-Quintanilla, I. SIERRA*. REF. REVISTA/LIBRO: Trends in Food Science and Technology 108: 92-102 (2021).       

Premio DNSA 2020 Categoría Investigación de Posgrado

26.02.2021 11:25
El trabajo titulado ”A Miniaturized QuEChERS Method Combined with Ultrahigh Liquid Chromatography Coupled to Tandem Mass Spectrometry for the Analysis of Pyrrolizidine Alkaloids in Oregano Samples”   ha sido galardonado con el Premio DNSA 2020 Categoría Investigación de Posgrado...
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